Cees Bakker

Hij heeft het idee voor de vlag en ook voor het Rumptse volkslied bedacht tijdens zijn periode van voorzitterschap van het OCR.
Bij het 100-jarig bestaan van Voorwaarts heeft hij de redactie gevoerd van het prachtige jubileumboek “Een eeuw Voorwaarts”.
In dat kader heeft hij ook veel werk verzet om subsidie te verwerven voor de muziekvereniging. In totaal heeft hij in die periode ca 18.000 Euro ( fl 40.000=) binnen gehaald, waardoor de vereniging na alle festiviteiten nog 4 nieuwe instrumenten kon aanschaffen.
Inmiddels is hij al weer 3 jaar voorzitter van Voorwaarts. Hij is iemand die dat voorzitterschap opneemt, omdat niemand anders die klus wil doen. Maar hij pakt het op en gaat er voor.
Voor de sloeproeivereniging doet hij al jarenlang de communicatie met de leden en de pers. Hij maakt de wedstrijdverslagen, verzorgt de foto’s en hij houdt zo mede de boel bij elkaar.
Ook voor dorpshuis Albertine heeft Cees het nodige betekend door o.a. het schrijven van succesvolle subsidie aanvragen in 2006 voor de vernieuwing van o.a. de keuken. In 2008 was zijn schrijfwerk goed voor de lichtinstallatie en in 2010 kwam er door zijn gedocumenteerde aanvragen een geluidsinstallatie beschikbaar voor het dorphuis.
Verder heeft hij zich een creatieve geest getoond bij de organisatie van de vele “Vrijdagavond optredens” van de Jokers”.

Toegetreden tot het Otto van Scherpenzeel genootschap in 2014.
Cees is het 18e lid van het Otto van Scherpenzeel genootschap.